Site Overlay

Den första gång jag såg dig

Den f rsta g ng jag s g dig Den f rsta g ng jag s g dig spydde du i mina skor S b rjar Katarina Kuicks bok om k rlek I korta kapitel f r vi msom m ta killen msom m ta tjejen i deras v xande f r lskelse En mycket l ttl st och po

Den f rsta g ng jag s g dig spydde du i mina skor S b rjar Katarina Kuicks bok om k rlek I korta kapitel f r vi msom m ta killen, msom m ta tjejen i deras v xande f r lskelse En mycket l ttl st och positiv bok om ett sv rt och k nsligt mne f r ton ringar.

 • [PDF] Download ✓ Den första gång jag såg dig : by Katarina Kuick
  420 Katarina Kuick

About Author

 1. Katarina Kuick says:
  Katarina Kuick r en svensk barnboksf rfattare och vers ttare Hon r ven ledamot i Svenska Barnboksakademin d r hon innehar stol nummer 13.Kuick debuterade med bilderboken Inte mycket att h nga i julgran 1986, och har skrivit bilderb cker, faktab cker, l ttl sta b cker och ungdomsromaner Hon har versatt ett trettiotal b cker och har jobbat speciellt t tt tillsammans med den engelska f rfattaren Aidan Chambers.

Comment 531 on “Den första gång jag såg dig

 1. Jenny says:
  Helt okej men inget mer, lite tr kig kanske Ska verkligen l sas som poesi, annars missf rst r man hela konceptet.

 2. Karin Oswald says:
  This is a wonderful little book, almost like prose poems, that I read over and over again

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *