Site Overlay

Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?

Du ser tr t ud skal jeg holde dine bryster Denne bog er en samling af de bedste Eurowoman klummer som Maise Njor skrev i perioden til da hun var bladets chefredakt r Klummerne sp nder vidt fra barndomsminder fra Esperg rde over fun

Denne bog er en samling af de bedste Eurowoman klummer, som Maise Njor skrev i perioden 1999 til 2006, da hun var bladets chefredakt r Klummerne sp nder vidt fra barndomsminder fra Esperg rde over funderinger over chefers dansetalent til regelrette visoner for en ny feminisme Maise Njor har den s rlige n degave, der g r hendes klummer b de hylende morsomme, dybt r rendeDenne bog er en samling af de bedste Eurowoman klummer, som Maise Njor skrev i perioden 1999 til 2006, da hun var bladets chefredakt r Klummerne sp nder vidt fra barndomsminder fra Esperg rde over funderinger over chefers dansetalent til regelrette visoner for en ny feminisme Maise Njor har den s rlige n degave, der g r hendes klummer b de hylende morsomme, dybt r rende og provokerende tankev kkende Maise Njor portr tterer ogs sig selv og sit behov for at snakke nonstop Det var netop d t um ttelige behov, der en sk nne dag fik hendes k reste til at variere den gode gamle joke, der er bogens titel, og sige Du ser tr t ud, skal jeg holde din k ft

 • [PDF] Read ✓ Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster? : by Maise Njor
  477 Maise Njor

About Author

 1. Maise Njor says:
  Maise Njor Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster? book, this is one of the most wanted Maise Njor author readers around the world.

Comment 261 on “Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?

 1. Astrid Johanne says:
  Du ser tr t ud, skal jeg holde dine bryster er en rigtig sjov samling af klummer, som er rigtig god at have liggende i tasken, og l se n r man venter p bussen, l gen osv Det var ihvertfald min ide inden jeg da jeg begyndte at l se den for 2 m neder siden Det fungerede ogs rigtig godt i starten, da hver klumme ca er 2 sider, s er det til at overskue.Men ideen er ikke s god, n r man som jeg er en l sehest, og bliver opslugt af en masse andre b ger som jeg ogs bliver n d til at l se i ventetiden i [...]

 2. Lise Dahl says:
  Majse Njor har en dejlig selv ironisk tilgang til verden Det er opl ftende at l se de sm episoder tanker filosofier mv hun g r sig, og flere leder til mavekrampende grineflip Med al re og respekt for at vi alle er forskellige, har forskellige holdninger og forskellig bagage, m jeg erkende at hun til tider bliver en smule for feministisk til min smag Men igen, det er jo fantastisk at vi alle ikke er ens Bestemt v rd at l se p en gr novemberdag

 3. Lene says:
  Jeg h rte denne bog som lydbog opl st af Vicky Berlin.Virkelig sjov bog Og Berlin opl ser den rigtig godt En dag i bussen, spruttede jeg af grin flere gange, s mine medpassagerer m have troet ja jeg ved ikke hvad D men jeg er ligeglad, for Njor fortjener vores grin af hendes klummer En bog jeg ville nske var meget l ngere end den var.

 4. Henni says:
  Jeg har aldrig l st klummer f r, men denne samling var en rigtig god start Ligesom Maise Njors tidligere b ger Michael Laudrups t nder og CHOK er det Njors egne tanker og omgivelser der st r for skud, som med Njors humoristiske vinkler udg r en herlig bog.

 5. Dos says:
  Okay read but it I think it might be funnier if I was 40 or 50

 6. Lind0463 says:
  Jeg har aldrig l ste nogle bestemte klummer fast, men denne bog kunne godt f mig til det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *